© 190920__TOURISMUS STEYR Stadtansichten

Langlaufarena Weyer Waldhütte

Weyer, Oberösterreich, Österreich
oblast pro běh na lyžích
běžecké stopy v provozu:
ne

Tratě běžecké arény se nacházejí v lesní chatě v tržním městečku Weyer. Trasa začíná u Almeru a vede do údolí k Wildgatteru a ven z údolí podél Dürnbachu k Hollensteiner Straße.
Rekreačním i sportovním běžkařům jsou tak k dispozici perfektně upravené tratě o celkové délce přibližně 9 km v nádherné zimní krajině.

Klasická trasa o celkové délce 7 km vede z Hollensteiner Straße podél Dürnbachu až k otočnému bodu Hinteralm. Bruslařská trasa o délce 2 km se nachází v Almeru (2 km do údolí).

Stezky jsou upravovány v případě dostatku sněhu a lze je využívat zdarma. O víkendu je bruslařská stezka upravována. Používání stezek za soumraku a v noci není povoleno, aby nedocházelo k rušení zvěře.

Používání běžkařských tratí
Používání běžeckých tratí je bezplatné a na vlastní nebezpečí. Je třeba dodržovat značení podél tras. Při přejezdu silnic je třeba dbát zvýšené opatrnosti; v případě pochybností je nutné sundat lyže, aby bylo možné silnici bezpečně přejet. Běžkaři se musí ujistit, že je používání tratí bezpečné. Za škody jakéhokoli druhu nebo nehody se nepřebírá žádná odpovědnost.

Běžecké tratě jsou udržovány dobrovolně členy volnočasového sdružení Waldhütte. Dobrovolné příspěvky na pokrytí nemalých provozních nákladů na vybavení tratí jsou vždy vítány při využívání běžeckých tratí.

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
základní data
běžecké stopy v provozu:
ne

  • běhat na lyžích
  • Vhodné pro mladistvé
  • Vhodné pro seniory
  • Vhodné pro jednotlivce
  • Vhodné s přáteli
  • Vhodné ve dvou
sezóna
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Langlaufarena Weyer Waldhütte
Pichl 23
3335 Weyer

telefon +43 7355 7112
E-Mail Herbert.Matzenberger@outlook.com

kontaktní osoba
pan DI Herbert Matzenberger

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA