© 190920__TOURISMUS STEYR Stadtansichten

Jägerkrippe beim Teufelsbach

Steyr, Oberösterreich, Österreich
Lovecká chata v Teufelsbachu
Každý rok stejná, a přesto pokaždé jiná.

Malý vánoční trh ve Steyru a betlém pod širým nebem s postavami v životní velikosti v Teufelsbachu - pořádá Verein Wohnen Steyr.

Jesle pod širým nebem ve čtvrti Wehrgraben nedaleko muzejního nádraží založil v roce 1996 Siegfried Jäger. Po jeho smrti přešly v roce 2004 do kompetence sdružení Wohnen Steyr (nouzový útulek). Dřevěné postavy v životní velikosti jsou u vodopádu každoročně nově zdobeny. Figury jsou obnovovány v denní struktuře "Kraftwerk", s láskou je obléká mnoho pomocných rukou ze všech oddělení sdružení a denní centrum je doplňuje obličeji. Velký význam je přikládán tradičním prvkům, ale své místo si v tomto zvláštním betlému znovu a znovu nachází i kreativita našich klientů a zaměstnanců.
V letošním roce nás čeká zvířecí překvapení v téměř životní velikosti a již byla postavena nová stáj pro naše stádo oveček. V těchto "nových návrzích" přikládáme velký význam udržitelnosti a upcyklaci. Mnoho starých palet našlo letos nový, hodnotný účel.
V našem prodejním stánku přímo u potoka Teufelsbach máte možnost zakoupit ručně vyráběné výrobky. Největším dárkem pro naše klienty je vědomí, že jejich s láskou vyrobené speciality našly šťastného kupce. Naši zaměstnanci vám rádi poskytnou informace o naší práci a možnostech podpory naší organizace při lahodném pastýřském punči a sušenkách.

o adventních víkendech 
So a Ne + 8. 12. + 24. 12. 2024 | 13.30-17.00 hod.

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
sezóna
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Jägerkrippe beim Teufelsbach
Blumauergasse 29
4400 Steyr

E-Mail werkstatt@b29.at

kontaktní osoba

Verein Wohnen Steyr

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA