© 190920__TOURISMUS STEYR Stadtansichten

Theater in der Werkstatt

Kirchdorf an der Krems, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí

Živost pro nás znamená být otevřený rozmanitosti divadelních forem vyjádření a rozvíjet hry na základě osobních zkušeností našich hráčů, kteří jsou amatéry a pracují ve velmi odlišných profesích. O to důležitější je, aby mohli co nejlépe přispět svými znalostmi a zkušenostmi k našim divadelním inscenacím.
Naše práce při zkoušení využívá různé metody. Všechny mají společné to, že v centru pozornosti stojí hráči a jejich osobnosti a že se s nimi setkáváme tam, kde se nacházejí ve svém osobním rozvoji, bez ohledu na to, zda jsou to začínající nebo zkušení hráči. Zahřívací a relaxační cvičení, řečový a hlasový trénink a improvizace mají vždy ústřední místo v často velmi intenzivní nácvikové práci.


Při výběru her se snažíme pokrýt co nejširší spektrum divadelní literatury, o čemž se můžete přesvědčit na repertoáru posledních let. Velmi důležité je pro nás hledání originálních a netradičních přístupů ke hrám a neustálé zkoušení nových výrazových a prezentačních forem. Spolupráce divadla a loutkového divadla je vždy nesmírně vzrušující výzvou.
Inscenace loutkového divadla jsou určeny především dětem a vyznačují se širokou škálou divadelních prostředků a repertoáru. Spektrum sahá od realizace pohádek přes inscenované adaptace dětských knih až po experimentální kusy.


Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vhodné za každého počasí
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Theater in der Werkstatt
Hauergasse 5
4560 Kirchdorf an der Krems

telefon +43 7582 51750
E-Mail info@theater-kirchdorf.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA