© 190920__TOURISMUS STEYR Stadtansichten

Aiglberger Hofapartments

St. Ulrich bei Steyr, Oberösterreich, Österreich
Rezervace ubytování
Dotaz na dostupnost
Příjezd
Odjezd:
Aiglberger Hofapartments. Pokoje o třídu výš, od 4 nocí, v naprosto vysněné lokalitě v St. Ulrich bei Steyr. Bydlení s výhledem! Plně vybavená studia v moderně zrekonstruovaném dvoře.

Aiglberger Hofapartments jsou velmi kvalitní, plně zařízená a vybavená, prostorná a světlá studia ve vkusně zrekonstruovaném statku.

Kreativní majitelé kladli při plánování a zařizování apartmánů velký důraz na moderní design a vytříbenou architekturu. Inovativně zařízená studia, některá s galerií na spaní a nadstandardně velkým pracovním prostorem, jsou zaplavena světlem a mají mimořádně vysokou kvalitu bydlení.

Díky zvláštní poloze dvora (fantastický výhled, klidná lokalita, ale jen pár minut jízdy autem od centra Steyru nebo automobilky) zde můžete žít a pracovat, jako byste byli na dovolené. Nacházíte se v centru rekreační oblasti Steyru se skvělými běžeckými a cyklistickými trasami v blízkosti statku.

Byty je možné rezervovat na 4 a více nocí a jsou ideální pro ty, kteří hledají krátkodobé nebo dlouhodobé zařízené ubytování.

Pro domácí kancelář je k dispozici bezplatný, ultrarychlý internet přes WLAN a kabelové připojení LAN (izolace klientů; každé zařízení izolované pro bezpečné surfování).

Většina pokojů je vybavena speciálně navrženou a na míru upravenou plovoucí minikuchyňkou, kterou lze po použití pomocí víka přeměnit na komodu. Víko je zavřené, kuchyňka je pryč, bydlení je tam.
Všeobecné informace o cenách

viz domovská stránka www.aiglberger.at

místní poplateke

€ 2,40

  • beze stravy
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

Celoročně

sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Aiglberger Hofapartments
Rahoferstraße 18
4400 St. Ulrich bei Steyr

telefon +43 7252 48852
E-Mail office@aiglberger.at
web www.aiglberger.at/
https://www.aiglberger.at/

Zákonné kontaktní údaje

Ledder Immobilien GmbH
Rahoferstraße 18
AT-4400 Sankt Ulrich bei Steyr
UID: ATU69681757

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA